Our challenge when we refurbished the golf centre was to update the bar, clubhouse and cloakrooms within a limited budget. The flooring was replaced and we added new furniture, artworks and plants. We fitted illuminated frosted glass at the back of the bar and designed a new fascia. In the cloakrooms, we replaced the existing sanitaryware, installed plenty of mirrors and Dyson Airblades. We managed to remain within the budget and to exceed the clients expectations.

READ THE FULL CASE STUDY HERE

This restaurant is located in Kashmir, India. The brief included the interior design of the restaurant, which had to incorporate private dining booths, specialist kitchens plus fully accessible washrooms and baby changing facilities. In addition, we designed the landscaped gardens and outside dining areas. Construction is expected to start soon.

READ THE FULL CASE STUDY HERE

An established fashion brand in the suburbs of Mumbai, the client plans to roll out more showrooms to add to his portfolio. The signature all white showroom is enhanced by the addition of various textures and shapes in white, including a studded rubber floor and white and pale grey wallpapers. The many glamorous mirrors and translucent nesting display tables add to the crisp yet ethereal ambience.

READ THE FULL CASE STUDY HERE